Pühapäeval Vabaduse väljakul toimunud kontserdil Sõbralik Eesti ühendasid tuhanded inimesed käed, et seista hea selle eest, et rassismile ja tagakiusamisele piir panna. Lauljatar Lenna Kuurmaa tunnistas Publikule antud intervjuus, et maailmas aset leidvad sündmused toovad talle pisara silma ja pagulase enda juurde elama võtmises ta probleemi ei näe.

"Mina loodan väga, et see asi laheneb ja igal juhul peab Eesti ka oma osa tegema selleks, et aidata neid, kellel abi on vaja. Kõige rohkem on mul kahju sellest, et nii paljudel lastel pole turvalist ja muretut lapsepõlve, on ainult üks õudus!" sõnab ta väriseva häälega.

"Meis kõigis peab olema headust, ma usun sellesse! Me peame alustama iseendast. Kes teab, mis juhtub paari aasta pärast, kaardid võivad ju pöörduda!" viitab ta sellele, et ehk võib tulevikus meil endil muutunud maailmapoliitika tõttu seda vaja minna, et teistes riikidest abi ja ulualust pakutakse.

Kas Lennal on sõprusringkonnas kedagi, kellega on midagi halba juhtunud? Millist lahendust näeb ta pagulaste probleemile? Vaata videot!

Jaga
Kommentaarid