Mano hinnangul saab aasta 2016 olema kindlasti erinev aastast 2015 ja seda eelkõige seetõttu, et inimesed muutuvad tervise ja teaduse seisukohalt targemaks ning kasvab teadlikkus dieetide osas, mis haigusi vältida aitavad: “Ma arvan, et Eestist saab õnnelikum riik. Üha rohkem inimesi hakkavad mediteerima, kallistama ja naeratama.”

Järgmise aasta võtmeelementideks peab mees vigadest õppimist ja suuremat teadlikkust: “Eesti on omamoodi õnnelik riik, sest ta on eraldatud kõikidest Lähis-Idas aset leidvatest probleemidest, Eesti on oma väike paradiis.” Küll aga peavad eestlased tegema Mano hinnangul tööd isoleeritusega, et leida vajalik side sügavamal tasemel ja selleks, et see juhtuda saaks, on vaja rohkem mediteerimis-, laulmis- ja tantsurühmi.

Mida arvab aga kuulus sensitiiv nõid Nastja nõuandest, et selleks, et jõukaks saada, peab kandma rikaste inimeste riideid?

“See on tema arvamus,” teatab Mano, kelle hinangul on hoopis kõige olulisem olla ise ja elada loomulikul viisil. Mees enda sõnul rikkust taga ei aja ja teenitud lisaraha annetab ta alati neile, kellel seda rohkem vaja on. “Minu jaoks tähendab rikkus oma elu elamist väga loomingulisel moel ja suure kirega millegi sellise tegemis, mis hea on.”

Sama skeptiliselt, kui rahaõnne toovate riiete kandmisesse, suhtub sensitiiv horoskoopidesse, ta lihtsalt ei usu neid: “Kui inimesed soovivad neid naljaviluks lugeda, siis nad võivad seda teha aga mina ei võtaks neid tõsiselt.”

Sensitiivi kohta üllatavalt pragmaatiliselt (aga ehk hoopis taktikaliselt kavalalt?) läheneb Mano ka armastuse teemadele ja ta ei usu, et maailm on ehitatud viisil, kus igaühe jaoks leidub keegi: “Elu on võimalus ja igaüks meist on loodud selliselt, et me võime olla armastuses edukad mitme erineva inimesega. Sa lihtsalt ei tea, kes see võiks olla.” Näitena toob mees välja, et Eestis elav inimene võib Kanadasse kolides oma eluarmastuse sealt leida, aga täpselt samahästi võib armuõnn naeratada kodumaale jäädes.

Mis puudutab aga suurt vanusevahet, nagu laupäeval abielluva presidendipaari puhul siis siin ei tohiks kellelgi midagi öelda olla, niikaua kuniks paari mõlemad pooled ise rahul on.

Klassikaliste nõuannetena ei hoidnud sensitiiv vaka all ka padjaraputus- ja tantsuteraapia soovitusi.

Vaata täispikka intervjuud sensitiiv Veet Manoga ja leia üles inspireerivad märksõnad!