„Eile me helistasime duuma nais-, pere- ja laste küsimustega tegelevasse komiteesse ning esitasime küsisime, kas nad kavatsevad meid kutsuda 5. oktoobril toimuvale arutelule. Meile selgitati, et see on eratüli ja ei puutu komiteesse," ütles Orbakaitė eksmehe Ruslan Baisanovi advokaat.

Advokaat lisas, et Vene massimeedias ilmunud teated Orbakaitė-Baisarovi tüli arutluse kohtu riigiduumas ei vasta tõele ja on seega lauljanna juristide väljamõeldis.

Suurärimees Baisarov on endiselt veendunud, et tema ja Kristina suudavad veel oma poja Deni ümber puhkenud konfliktist väljapääsu leida. Samuti palus mees lapse vanaemal lavalaudade tähel Alla Pugatšoval asjasse mitte sekkuda.

„Asi pole mitte poolte kangekaelsuses, vaid vastastikustes solvangutes ja  etteheidetes. Asi on teie (Pugatšova) agressiivses sekkumises toimuvasse," kirjutab vaidlusaluse lapse isa Komsomolskaja Pravdas avaldatud avalikus kirjas Pugatšovale.  

Baisarov heidab pressile ette, et see on pugenud sügavale tema perekonnas puhkenud konfliktidraamasse ja teinud selle laiadele massidele kättesaadavaks.

Ta rõhutab, et elab sellist „populaarsust" väga raskelt üle, sest jutt käib tema perest ja pojast, sest ta peab enda kui isa kohuseks „kaitsma väljamõeldiste ja kuulujuttude eest, mis voolavad meie kõigi peale ajalehtede lehekülgedelt ja televiisorite ekraanidelt".