Leht teatas esiküljel, et anglikaani kiriku juht Canterbury peapiiskop Rowan Williams andis 55-aastasele Charlesile isiklikult õnnistuse abiellumiseks aasta vanema Parker Bowlesiga.

Charles oli varem abielus printsess Dianaga. Nad lahutasid 1996. aastal, tunnistades mõlemad abielurikkumist. Diana hukkus 1997. aasta augustis Pariisis autoavariis.

Camilla Parker Bowles lahutas oma abikaasast 1995. aastal.

Küsimus, kas troonipärija võib abielluda lahutatud naisega on tekitanud põhiseaduse ekspertidele aastaid peavalu, kuna Briti monarh on anglikaani kiriku titulaarne juht ning seetõttu oodatakse temalt kõrget moraali.

Konservatiivsed anglikaanid on pikka aega olnud vastu Charlesi ja Parker Bowlesi kiriklikule abiellumisele, arvestades mõlema tõendust leidnud abielurikkumist enne kummagi abielulahutust.

The Timesi väitel aga kaalub paar “aktiivselt pulmaplaane” pärast seda, kui liberaalsete vaadetega Williams loobus vastuseisust pärast kõnelusi printsiga.

Üks Charlesi sõber, kellele prints andis volitused enda eest rääkida, ütles ajalehele, et pulmadest ei teatata enne, kui Briti politsei on lõpetanud Diana surma asjaolude uurimise.