Halle Berry ja Olivier Martinezi lahutussõda on puhkemas, kuid Olivieril on ootamatu kaitsja – Halle'i üks eksabikaasadest, David Justice. David oli Halle'i esimene eksabikaasa, ja nende abielu lõppedes võttis Halle mehe vastu lähenemiskeelu.

Ta pole küll kunagi öelnud, et David vägivallatses temaga, kuid ta on rääkinud ekskallimast, kes peksis teda nii kõvasti, et tema kõrva kuulmekile purunes. David andis nüüd Twitteri vahendusel teada, et tema pole eksnaist peksnud – ning ühtlasi hoiatas Olivieri, et teda ootab sama saatus. Paraku kustutas ta oma säutsud kohe, kuid internetist ei lähe iial midagi kaduma.

"Lugedes värskemaid Halle Berry teateid, see polnud mina, kes tema kõrva vigastas. Halle pole kunagi öelnud, et ma lõin teda."

"See oli üks tema varasem Hollywoodi poiss-sõber (WS), rääkis ta mulle #getyourfactsright"

"Kui ta rääkis, et on olnud vägivaldses suhtes, ei nimetanud ta oma "kuulsa" endise poiss-sõbra nime (WS)..."

"Ta oli minu peale vihane, et ma suhtest lahkusin, niisiis otsustas ta koos oma Hollywoodi meeskonnaga mind hävitada. See pidi olema minu süü, eksole?"

"Jah, mina, Eric, Gabriel, Olivier olime kõik tema "läikivas rüüs rüütlid" kuni lõpuni. Seejärel said meist ajaloo kõige hullemad mehed."

"Ainult mehed, kel on Halle'iga suhe olnud, teavad, mis toimub... Ja tuleb uus. Ta on "parim", kuni see lõpeb."

"Sa vaid oota, Olivier... See on tulemas! Ta väitis, et tema tütrel pole Gabrieli läheduses turvaline olla. Otsi see üles ja leia põhjused. Täiesti vale."

Keset Davidi säutsumist ärkas teine Halle'i eksmees Eric Benet, kes sööstis Twitterisse kuulutama: "My man @23davidjustice säutsub siin täna hommikul tõdesid!"

Hullud lood. David, Eric, Gabriel (Aubry) ja Olivier võiksid moodustada Halle Berry eksmeeste klubi ja oma lugudega esinemas käima hakata.