Komöödiasarjast "Jackass" tuntud Bam Margera (39) pöördus abi saamiseks Instagrami vahendusel kurikuulsa teletohter dr Phili poole. Arvukates videotes puistas Margera doktorile südant, et on juba 28 arstiga rääkinud ja neljast võõrutusraviprogrammist osa võtnud, kuid ükski neist ei ole tõhus olnud. Lisaks rääkis mees, et ei salli oma naist Nicole Boyd ja kardab, et naine võib nende pooleteistaastast poega kooselukriisis ära kasutada. Nüüdseks on Margera Instagrami postitus kustutatud, vahendab TMZ.com.

Endine professionaalne rulasportlane nõustus pärast pikka intervjuud telearst dr Philiga taas võõrutusravile minema. Margera ema ja naine kinnitasid arstile mehe sõltuvust. Rulasportlasest sõltlane oleks pidanud kliinikus vähemalt kaks kuud olema, kuid tuli sealt ära vaid mõned päevad pärast ravi alustamist, mis viitab sellele, et Margera ei ole oma bipolaarsuse raviks välja kirjutatud ravimeid võtnud.

Eelmisel nädalal arreteeriti Bam Margera hotelli baaris, kus ta juhtkonna sõnutsi ebaseaduslikult viibis ja ei nõustunud sealt lahkuma. Politseinikud küll palusid Margeralt baarist väljuda, kuid mees hakkas neile vastu, misjärel ta arreteeriti.

Bam Margera naasis võõrutusravile vaid mõned tunnid pärast arreteerimist. Dr Phil loodab, et seekord peab Margera ravil kauem vastu. "Ma loodan, et ta [Bam Margera] saab ravi jätkata. Minu suhtumine on, et ära KUNAGI alistu haigusele. See on köievedu ja sa ei tohi köie otsa lahti lasta," ütles dr Phil. Dr Phili nimi ilutseb Bam Margera kaelal, mille mees sinna tätoveerida lasi.