Hiljuti andis Kurnikovaga intervjuu, milles vastas kõiki fänne ja ajakirjanikke piinanud küsimusele, millal suhe ametlikuks saab, vahendab Bublik.

Paari lapsed saavad peagi kaheaastaseks, kuid Kurnikova tunnistab, et pulmi ei tulegi. "Meie jaoks ei ole kas abielus või mitte abielus paari tiitel oluline. Me mõlemad usume aususesse, usaldusse ja austusesse suhtes," selgitas naine.

Tema seisukohaga nõustus ka kaasa. "Ma pole seda kunagi arvanud ja ei arva senini, et abielu suhtes midagi muudaks. Võimalik, et selle põhjuseks on asjaolu, et ka ma ise olen lahutatud perekonnast. Minule on abielutunnistus lihtsalt tükk paberit ja ei midagi rohkemat," kinnitas Iglesias.

Paar kohtus 2001. aastal ning suhe arenes kiiresti ka romantiliseks. 2017. aastal tutvustati maailmale ühiseid lapsi, poega Nicholasi ja tütart Lucyt.

Praegu on Kurnikova igapäevane elu minuti täpsusega paigas. Päev algab 6:30, kiiresti valmib hommikusöök ja ülejäänud päeva pühendab endine sportlane oma lastele. Kui lapsed magavad, tegeleb ema pilatese või joogaga ning koristab. "Kell 8 vajun ma diivanile magama."