Raamatu “Great Big Beautiful Doll: The Anna Nicole Smith Story” autorid Eric ja D’eva Redding maalivad lopsaka pildi näiliselt taltsutamatu seksi-, uimasti-, toidu- ja rahaihaga naisest.

“Tuntuks saades ei osanud Anna kuulsusega toime tulla,” ütles Eric Redding The Enquirerile. “Ja ta ei ole siiani enesekontrolli tagasi saanud.”

Anna sündis 28. novembril 1967. aastal Vickie Lynn Hoganina. Ta eitab, et on abišerifi Virgie tütar ja väidab, et ta ema ei ole keegi muu kui Marilyn Monroe!

Anna kasvas üles tolmuses ja unises Mexias ning teenis algselt leiba kanade praadimisega. Ta abiellus 17-aastaselt koka Billy Smithiga, kellega tal on poeg Daniel. Kaheaastase abielu järel jättis Anna Smithi ja sõitis Houstonisse striptiisi tegema. Lamedarinnalisena oli ta sunnitud töötama vähemtulusal päevasel kellaajal ning seetõttu asus ta rinnaproteeside paigaldamiseks raha koguma. Esimesed proteesid lasi ta paigaldada 1989. aastal. Hiljem lasi Anna teha uue operatsiooni, suurendades rinnaümbermõõtu 42DD-ni.

Strippari romantiline huvi hõlmas väidetavalt ka naisi. Kunagiste töökaaslaste sõnul võttis ta meestelt raha, et sõbrannadele kingitusi osta. Eric Redding ütles kord, et nägi, kuidas Vickie tõmbas sõbrannal pluusi seljast ja suudles ta rindu. Reddingi sõnul lõid naise seksuaal-, jooma- ja uimastiharjumised laineid isegi kõikenäinud ööklubimaailmas.

Vickie oli laval ka päeval, mil miljonär J. Howard Marshall klubisse sisse astus. Mees armus ja valas naise kingitustega üle. 1991. aasta septembris vastas Vickie lehekuulutusele ning poseeris alasti “Playboys”. Kui talle öeldi, et ta peab fotode tegemiseks lendama Californiasse, sai noor naine maruvihaseks ning nähvas:” Ma arvasin, et nad sõidutavad mu Los Angelesse!”. Reddingi sõnul oli Anna arvamusel, et Los Angeles asub New Yorgis.

Vickie fotosessioon tuli edasi lükata, kuna ta sai väidetavalt paadiõnnetusel viga. Tegelikult tegi ta autoavarii ning vahistati joobnuna autojuhtimise eest.

1992. aastal seostati Vickiet “Guess?” presidendi Paul Marcianoga, samas võttis ta raha Marshallilt, kes ostis naisele miljonidollarilise rantšo. Just Marciano mõtles naisele välja uue hüüdnime Anna Nicole.

Naise teine tolle perioodi sõber Clay Spires väitis, et Anna oli peaaegu igal õhtul purjus ning tarvitas ka uimasteid. Naine oli hädas ka ülevoolava söögiisuga ning suutis pärast kaht rasvaimu kuu ajaga endise kaalu tagasi võtta.

1994. aasta juunis abiellus 26-aastane Anna 89-aastase Marshalliga, sõites kohe pärast pulmafotode tegemist ihukaitsja ja hilisema armukese Pierre DeJeani saatel Kreekasse fotovõtetele, jättes Marshalli ratastooli maha. Väidetavalt tõi Anna 14-kuulise abielu vältel koju teisi naisi Marshallile vaadata.

Marsahhli perekond alustas varalist võitlus Annaga kaua enne mehe surma 1995. aastal. Redding ütles, et Anna võib ilmselt vaid unistada Marshalli 88 miljonist dollarist, kuna mehe kasupoeg jälestab teda ja on valmis viimseni võitlema.