«Sõprade» stsenaristid kavatsevad JENNIFER ANISTONi tegelaskuju Racheli sünnituslaual teise ilma saata.

«Sõprade» fännidele on kurb uudis — seriaali stsenaristid kavatsevad Jennifer Anistoni tegelaskuju Racheli sünnituslaual teise ilma saata. «Sõprade» sekstett peab parasjagu läbirääkimisi üheksanda hooaja tegemise üle. Näitlejakuuiku soov on saada ühe seeria honorariks senise 750 000 dollari asemel 1,4 miljonit.

Aniston on ainus, kes tahab teletööga lõpparve teha ja keskenduda filmikarjäärile. Stse-naristid on välja mõelnud kolm varianti, kuidas populaarne seriaal pauguga lõpetada. Ühe versiooni järgi sureb Rossi (David Schwimmer) last ootav Rachel sünnitades ning Monica (Courteney Cox) ja Chandler (Matthew Perry) kasvatavad emata jäänud lapse üles.
Seriaali produtsendid usuvad, et nii karm finaal suudaks edukalt konkureerida «Dallase» lõpuga, mida vaatas 83,6 miljonit ameeriklast.
«Sellest saaks seriaaliajaloo üks kõige shokeerivamaid stseene,» arvab üks asjassepühendatu.
Siiski-siiski — Racheli surm sünnituslaual oleks hell teema nii Anistonile endale, kes püüab parasjagu last saada abikaasa Brad Pittiga, kui ka Courteney Coxile, kel katkes hiljuti aasta jooksul teine rasedus. Seega on võimalik teine variant, mille kohaselt Rachel hoopis abiellub — kas Joeyga (Matt LeBlanc) või lapse isa Rossiga.