Kahe nädala eest, 23. augustil, andsid tõotuse olla igavesest ajast igavesti vaid teineteisega dirigent Anu Tali ja tuntud koolidirektor Hendrik Agur. Värsked abikaasad laulatati ühte Mulgimaal Karksi ordulinnuses viltuse torniga Karksi Peetri kirikus.

Pulmapeo otsustasid Anu Tali (42) ja Hendrik Agur (48) korraldada Hendriku ema sünnitalus Karksi ordulinnuse lähedal. Selle kohaga on Agurite pere jaoks seotud palju ilusat ja tähendusrohket – sealt on peret mitmel korral Siberisse küüditatud ja sinna on tagasi tuldud, seal on lapsena kasvatud, oma esimesed elu- ja töökogemused saadud. Sinna on ka Hendriku isa ja vanavanemad maetud...
«Oli omamoodi ilus ja tähtis seda ajalugu jagada ja edasi anda, sinna oma sõpru ja lähedasi viies,» ütleb Hendrik.
Pruutpaar kandis oma elu tähtpäeval Anu lemmikmoekunstniku Arne Niidu loodud pulmakostüüme. Arne on Anule moelooja ja -nõustajana abiks olnud kogu tema aastatepikkuse lavategevuse jooksul. Moekunstnik tikkis pruutkleidi sisse nii oma muusikalise pühenduse kui ka Mulgi mustreid, nagu üks sõber sõbrale mõeldes võiks luua! Nii nagu said kostüümid kodumaist päritolu, libistas paar teineteisele sõrme ka Eestis teha lastud sõrmused. Anu ja Hendrik jäid abielludes oma seniste perekonnanimede juurde.