Mikuga on kõik korras!

Kuna Tanja on Kristjani ja Teedu saates käinud enamjaolt koos elukaaslase ja kolleegi Mikk Saarega, siis kinnitas ta alustuseks, et suhe Mikuga on täiesti korras. "Kõik toimib, lapsi meil küll veel pole, abielus ka pole ja me lihtsalt ei eksponeeri oma suhet. Me ei käi igal pool käest kinni, kummalgi on omad tegemised, omad sõbrad, suhteliselt vähe vaba aega," põhjendas ta tekkinud kuulujutte, justkui oleks nende suhe karile jooksnud.

Tanja võttis ilma mingi keerutamiseta omaks, et on läbinud perioodi, kus ta kaalus mõtet kiigata hoopis Venemaa meelelahutusturu poole. Eriti veel, kuna passis on tema sünnimaaks märgitud Venemaa, mis sellest, et ta kolis koos vanematega Eestisse kõigest 2-kuusena. "See aeg oli siis, kui mõtlesin pärast keskkooli, mida edasi õppida. Mind muide ei võetud muusikakooli, sest öeldi, et mul puudub muusikaline kuulmine ja siis ma läksin hoopis tantsimist õppima ja otsustasin, et jään Eestisse," selgitas ta.

Eesti vs Vene muusikaturg

Keelebarjääri tõttu oli Tanjal kordi raskem läbi lüüa kui teistel. "Alguses ei tahetud mu lause kuskile võtta, kuna mul oli liiga tugev eesti aktsent. Ja siis ma ei saanudki laulda ei eesti ega vene keeles, kuna meie rahvad olid mõnda aega tagasi ju üsna tülis. Aga mina tahtsin näidata, et ma tahan siin olla ja pidin töötama umbes kolm korda rohkem kui ülejäänud Eesti lauljad. Äkki inimesed nüüd lõpuks on minuga harjunud?" avaldas ta lootust.

"Mulle meeldib Eestis," jätkas laulja. "See on väike riik, kus kõik tunnevad üksteist. Ma olen küll huvi pärast käinud lauluvõistlustel ja festivalidel, kus artiste kutsutakse Moskvasse. Aga siis uuritakse ka, et mis hotellis sa peatud...ühesõnaga, kui sul pole palju raha ja sa ei taha külalisi hotellituppa kutsuda, siis on võimalusi Venemaal väga vähe. Kui tahad näiteks oma lugu raadiojaamadesse saada, siis see teenus maksab vähemalt 2 miljonit dollarit, olen ma vähemasti kuulnud. Minust on lubatud teha ka Baltikumi rikkaim naine," naeris ta ja lisas, et suhtub sellistesse ettepanekutesse skeptiliselt.