Rõõmus uudis on see, et mõlemad naised tulevadki 15. märtsil Glämmilaadale kauplema, nii et õnnelike ostjate emotsionaalsed vapustused on garanteeritud!

“Kui minu riietes käiks rohkem inimesi, haihtuks varsti legend Eesti naiste naiselikkusest! Mul on ju kapis ainult tobedate piltidega meeste T-särgid,” kommenteerib Karolin Kuusik ise.

“Karolini kui Eesti ühe jõulisema trendisuunaja käes on tõesti võim moereegleid luua ja purustada,” ütleb Cosmo peatoimetaja Merle Liivak. “Seda lahedam, et meil kõigil on ainukordne võimalus nii tema kui ka teiste kohalike stiili-ikoonide garderoobist oma osa saada. Ootan ise põnevusega, mida Karolin oma võlukapikesest letti lööb!”

Cosmo Glämmilaat toimub juba järgmisel laupäeval, 15. märtsil, algusega kl 16 Rotermanni Kaubamajas, Rotermann Fashion City raames (mis omakorda ootab külastajaid 14. märtsil kl 20 algavale moe-show‘le „Alice Imedemaal“).

Glämmilaada näol on tegemist glamuurse moelaadaga, kus Eesti stiilseimad naised on välja pannud oma endised lemmikud — riided, kotid, kingad, ehted ja muud aksessuaarid, mis võiksid õnnelikuks teha kedagi teist.

Cosmo Glämmilaada eesmärk on ühendada omavahel naiselik ostukirg ja säästlik mõtlemine — selleks, et garderoobi uuendada, ei pea ilmtingimata ostma uusi ja kalleid riideid. Teiste, palju reisinud moehuviliste müüki toodud asjade seast on kerge leida efektseid ja unikaalseid ning sealjuures ka taskukohaseid pärleid.

Glämmilaadale tuleb müüma 80 naist, nende seas ka tuntud stiilsed naised, nagu moedisainer Liisi Eesmaa, modell Beatrice, fotograaf Laura Kallasvee ning teised. Tund aega enne, kui uksed külalistele avatakse, toimub müüjate vahel riietevahetusaktsioon, mille käigus loobub igaüks kahest enda toodud esemest ning valib asemele kaks teistele kuulunud asja.

Cosmo ootab ostuhuvilisi mõnesaja ringis. Pääse maksab 50 krooni ja pool piletitulust läheb HIV-positiivsete naiste tugigrupi Life Is Going On (LIGO) tegevuse toetamiseks.