Raimondo Laikre on samasooliste suhete teemal varemgi meedias sõna võtnud. Seekord avaldas ta oma arvamust Facebookis: "Tõik, et tegelikult üsnagi marginaalne protsent inimkonnast on pisut teiste huvidega, kui see, mida siiski juba aegade algusest normaalseks - jah - julgen sirge seljaga just seda sõna kasutada - on peetud, saab meile päev-päevalt üha enam selgeks kõikvõimalike kanalite kaudu, et justkui vägisi tahetakse meile pähe taguda, et homosuhe on igati normaalne nähtus. Ja kõik, kes seda siiski õigeks ei pea on tagurlikud, nõukaaegset mentaliteeti kandvad idioodid. Võime end pilbasteks vaielda, kuid normaalseks seda siiski mitte ühegi nipiga ei muuda - see on ja jääb kõrvalekaldeks normaalsusest."

Raimondo lisab, et ei arvusta inimesi nende nahavärvi, usulise kuuluvuse või seksuaalsete eelistuste pärast. "Olen ka varem analoogsetes aruteludes toonitanud, et mind absoluutselt ei kõiguta, millega näiteks George Michael oma eraelus tegeleb, kui ma tema muusikat kuulan. Tegemist on suurepärase vokalistiga ja eeskätt sellena ma teda võtangi. Nii ongi. Kui ta aga hakkaks homopropagandat tegema, siis seda ma loomulikult heaks ei kiidaks."

"Usutavasti algab paljude, nagu ka minu, jaoks probleem siis, kui hakatakse tegelema alaealiste või suisa väikelaste mõjutamisega ja seda taaskord läbi kõikvõimsa meedia, mida need jõmmid üha enam ja enam punnsilmselt ning ilma igasuguse filtrita tarbivad. Võib tunduda, et näen tonti seal, kus tegelikult helged haldjad lendlevad, kuid paraku see nii pole," räägib Raimondo, kes väikese poisi isana kõrvalt jälgib, mida kodus eelistatud ERR-i lasteprogramm oma kavas pakub.

"Paar kuud tagasi juhtusingi kuulma, kuidas eelkooliealistele lastele mõeldud animaseriaalis nimega "Mis mõttes?" istutati jõmmidesse (lastesse - toim.) teadmist, et poisile võib meeldida poiss ja tüdrukule tüdruk! Tänu Jumalale oli mul kohe võimalus pojale selgitada, et päris nii need asjad ikka pole. Ärge saage valesti aru - ma ei taha kasvatada oma pojast vihkajat, vaid inimest, kes n-ö jagab matsu, kes oskaks ise olulist prahist filtreerida."

Sarjale järgnes vanemlik selgitustöö: "Küsisin ta käest, kas kaks naist tohivad musitada? Tüüp küll esiti vastas eitavalt, kuid lisas: "Aga ema võib oma tütrele musi anda". Väga hea vastus minu meelest. Just seda ma taotlengi, et inimene suudaks mõelda OMA peaga, mitte ainult neelata meedia poolt pakutavat pahna, mis pahatihti meie ajusid pehmendada üritab. Ma ei arva, et tänu sellele multifilmis aset leidnud seigale nüüd hulk homosid peale kasvab, aga teatud annus selgrootust selles küsimuses võib paljudesse istutatud olla. Me ju ei tea, kuidas väike laps seda infot seedib ja kahjuks olen ma üsna veendunud, et enamus mudilasi nägi ning kuulis seda ilma, et ema-isa oleks saanud talle miskit selgitada."

Abielu. "Õnneks ei räägita hetkel veel otseselt samasooliste paaride abielust, kuid too kooseluseadus on esimene samm selles suunas. Süües pidavat ju isuke kasvama. Ma muidugi ei saa täie kindlusega väita, et see nii on, kuid samas pole ma ka kuulnud, et vabaabielus elavad normaalsed paarid ummisjalu oma suhet riigi ees kuidagi tõestama tõttavad. Mis kisendav vajadus seda siis homodel peaks teha olema?"

Laulja arvates jääb samasoolistele paaridele lapsendamisõiguse andmine enamusele vastumeelseks: "Siit joonistubki välja veel üks probleem - lapsendamisõiguse andmine. Ka see on ja jääb - tehku homopropagandistid ükskõik, kui jõulist lobitööd - enamusele siiski vastumeelseks. Need auklikuks kulunud vastuargumendid üksikemadest, joodikisadest ning Jumal teab veel kellest. See on väga kurb, kuid õnneks pole see reegel. Mitte ainult lapse eostamiseks, vaid ka tema kasvatamiseks on vaja siiski mõlemat - nii ema kui ka isa, kes sõltuvalt lapse soost talle tema elu erinevatel etappidel nii vajalikku just emale omast hellust ja pehmust või isalikku toetavat sõna ning julgustavat õlalepatsutust saavad pakkuda."