Veneetsias filmifestivalil eripreemia võtnud kodumaise mängufilmi «Sügisball» peaosatäitjat RAIN TOLKi (29) saadab triumf ka eraelus — Rain saab peagi esimest korda isaks.

Rain ja tema kaunis elukaaslane, indie-bändi Bad Apples solist ja telekanali Eeter saatejuht Helina Rist, tulevane noor ema, on mõelnud ka juba veidi maimukese nime peale.
Nagu esilinastusel CCPlazas end Helinaga ilmutanud Rain sõnab: tahaks panna oma põnnile nimeks Hans H. Luik või siis lihtsalt Kadastik! Tegemist on aga tuntud meediamogulitega ja suure tõenäosusega neid nimesid Rain ja Helina siiski tarvitusele võtta ei saa… Rain ütleb, et sel juhul võtab ta ette kohtutee, sest tema poeg peab ju nime saama, maksku mis maksab. Siiski-siiski on võimalus, et kui ülaltoodud nimesid ka läbi ussimuna surudes kasutusse võtta ei saa, tuleb leppida mingi muu nimega. Rain ütleb, et kuna Jeesus Kristus oleks ilmselgelt liigselt läbikäinud variant, siis tõenäoliselt saab esiksündinud poeg omale nimeks Ken, Raini kurikuulsa Esto-TV partneri Ken Saani auks.