Raivo ütleb värskes ajakirjas Pulss, et palju ringi reisinud mehena meeldib talle ka kaasaegne arhitektuur väga, aga – "need meie kesklinna uusehitised…viimane mis võiks jääda, oleks Viru hotell. Juba Olümpia hotell on minu jaoks hale ja võiks olemata olla ning siis juba ka kõik muu."

"Olen hiljaaegu just selle, nö kõrvaltvaataja pilguga vaadanud meie kesklinna - sest eks argipäeva askeldustes oled juba harjunud ja ei pane enam tähele - aga kui kole on näiteks Narva maantee alguses see ebardlike, laste liivakasti liivavorme meenutavate ebardlike tornidega maja Narva mnt. 7. Ja siis vaatadki järjest, kui kole on arhidektuuriliselt Radissoni hotell, SEB panga hoone. Ma tõmbaks need kõik maha. Ma igatsen taga vana kilukarbi panoraami, puhast, stiilset."

Näitleja mainib, et on näinud vaimustavaid kõrghooneid mujal maailmas küll ja küll, kuid Tallinn on kokku kogunud ainult kolearhidektuuri! "Viru hotell võiks jääda ainsa mälestusmärgina, aga kole Viru kaubanduskeskus seal küljes rikub juba kõik ja on kui elevantsustõbe meenutav kasvaja," põrutab Tamm.

"Ma vaatan verdtilkuva südamega Delfis Juske pildiekskursioone kadunud Tallinnast - selline haletsus ja kahjatsus tuleb peale - samas ei suuda vaadata, nii valus on, aga samas vaatan ikka, et kui ilus ja minimalistlik mu kallis kodulinn kunagi oli."