Laura Põldverele, kes alustab koos Tafenauga suvist kontserttuuri juba järgmisel nädalal, jagub Raivol ohtralt kiidusõnu: "Album "Muusa" osutus üliedukaks ja Laura võinuks nagu loorberitele puhkama jääda, aga selle asemel annab ta Hollandis ja Saksamaal free-jazz kontserte ja seeläbi arendab ennast märkimisväärselt. Tafenaule meeldib ka Laura töövõime ja teised omadused: "Tema maailmapilt on vaieldamatult avaram ja mitmekesisem, kui enamikul Eesti poplauljatel. Lisaks veel usinus, eksperimenteerimise julgus, töövõime, staarikomplekside puudumine ning lihtsalt lahe ja tore olemine teevad temaga koos musitseerimise äärmiselt meeldivaks tegevuseks".

Suvine tuuritamine meeldib Raivo Tafenaule rohkem, sest siis saab siseruumidest loodusesse: "Loomulikult kaasneb sellega ilmarisk, aga seegi käib asja juurde, sest inimesed tahavad lisaks muusikalisele kogemusele ka huvitavat ja kaunist keskkonda". Uuteks kontsertideks valmistub Tafenau alati tõhusalt: "Mul on kerge aukartus esitatava muusika ja publiku suhtes, mis on saatnud mind läbi elu ja ilmselt ka tublisti kasuks tulnud. Sellest tulenevalt ma endale kunagi allahindlust ei tee – kavad on läbi harjutatud ja lood arranzheeritud"

Just kui Raivo soovidele vastu tulles, jõuab Laura Põlvere kontserttuur "Peegelpildid" sellistesse kaunitesse ja erilistesse Eesti paikadesse nagu näiteks Vihula Mõis, Ammende Villa aed, Käsmu ja Padise Kalju lava. Muuhulgas tulevad esitusele ka publikule ammu armsaks saanud palad "Muusa", "Lihtsad asjad" ja "2020". Laura imekaunist lauluhäält saadavad Raivo Tafenau saksofonil ja Jürmo Eesmpere klaveril.

Informatsiooni piletite ja kuupäevade kohta SIIT!