"Ma arvasin, et 10 kilo poole nii näha, aga tundub, et on," ütles neiu sotsiaalmeedias sõna võttes.

"Ärge laske endal lihtsalt nii käest ära minna, et vaatate end ja teil on ennast jälestav vaadata. Ma olen alati olnud suurem, kui teised ja nüüd olen ma veel suurem. Ma ei arvanud, et kunagi siia jõuan. Võtke minust eeskuju, te ei taha sellis tunnet tunda," ütles ta.

Ada sõnul ei ole ta peeglisse vaadates üldse nii suur kui videodelt vaadates.

"Peeglist näen ma end hoopis teistsugusena, kümme korda ilusama. Kaamerast vaadates sain ma šoki. Ma tean, et ei jää selliseks, enamus on karantiiniga juhtunud."

Tõsielutäht tunnistas, et on viimased kümme aastat söömishäirete all kannatanud.

"Vahepeal olin ma nii ilusas kaalus, aga see oli seepärast, et ma ei söönud midagi või käisin salaja vetsus. Nüüd tahan ma süüa normaalselt, et ei tunneks süümekaid, aga kui söön, tekib tunne, et olen jälk. Ma ei taha minna tagasi sinna, kus ma ei söönud ja valetasin kõigile, et söön, ja käisin salaja vetsus oksendamas. Lihtne on öelda, et söö tervislikult ja tee trenni, aga mu aju ei tööta nii!" avaldas Ada pisaratega täidetud videotunnistuses.

"Ma üritan ja kui ei näe tulemust kohe tulemas, kaotan kõik motivatsiooni. Ainuke asi, millega ma näen tavaliselt kohest tulemust ongi see, mis ma kunagi tegin."

Naine tunnistas, et on juba väga pikalt oma toitumishäiretest rääkida soovinud.

"Kõige naljakam on see, et kui sa oled peenike ja alla võtad, on probleem, et mine haiglasse, sa oled anorektik. Aga kui oled natuke suurem ja võtad alla, ei söö ja sul on buliimia, siis sind kiidetakse kaalust alla võtmise puhul, kuigi tegelikult oled sa peast sassis," leiab Ada Nelke.