Merylin tellis Tallinna loomade varjupaigas elavatatele asukatele viis kasti süüa ning lisaks tegi ta ka helde annetuse. "Otsustasin loomadele annetada just sellel põhjusel, kuna loomad on mulle alati olnud hingelähedane teema ning olen sellist eeskuju saanud väiksest peale juba oma vanematelt ja vanaemalt. Nad on iga aasta alati loomadele annetanud või isegi metsa ääres olnud koerale poest ekstra süüa käinud toomas," ütles Merylin Kroonikale.

Merylin ütleb, et ta on ka varem annetanud. "Kui käisin Hollywoodis Babes in Toyland heategevusüritusel, siis peale selle, et olin õhtujuht, annetasin ka seal loomadele. Mul endal koduloomi pole, seega kelle teise eest ma ikka peaksin hoolitsema," ütleb ta.

Kuid kuidas läheb Meyrlini aktifotodel, mida ta internetis müüb ning tänu millele said ka varjupaiga asukad suure annetuse? "Onlyfansi pärast pole vaja muretseda, subscribereid (jälgijaid - toim.) on seal koguaeg ning teoreetiliselt tööl ma käima eraldi ei peaks," tunnistab tõsielutäht.

"Arvestades sellega, et olen veres juba ärinaine, siis mõtlen alati uusi ideid välja ning võtan sealt, kust saab. Loomulikult tuleb selliseid ideid veel tulevikus, mis saavad olema ka teistelegi kasulikud, seega jääge ootama," lisab ta.

Vaata, kuidas sündisid skandaalsed aktifotod: