"Enda kogemusest võin rääkida, et üleöö tuntuks saada on päris raputav, eriti kui oled eelmine päev 5 MIINUSE kontserdil rahva sees "tõmmelnud" nagu vaimuhaige ja kellelgi pole õrna aimugi, kes sa selline jupp oled, kes siin rahva vahel tõukleb. Järgmine päev teavad korraga pool Eestit sinu nägu. Saad sadu vihakirju kui ka armastust," kirjeldab "Rannamaja" täht oma elu.

Nau tunnistab, et on olnud hetki, kus ta on pööranud ära, sest ta tunneb, et ta ei saa enam ennast nii väljendada, nagu tahab. "Pean rohkem sõnu valima, mõtlema, kuidas ma käitun...aga mulle ju ei meeldi nii," lisab ta.

"Halvad küljed on see, et raske on päris sõpru leida. Üks hetk tahavad teatud näod, kellega tutvud, sinu lähedal olla ja välja kutsuda just sellepärast, et jõuda läbi sinu valitud kontaktideni," kirjeldab ta.

"Muidugi hea pool on see, et enamus elu on tasuta, eelisjärjekorras ning saab palju lihtsamini tulu sisse cashida kui vähegi ajusid ragistada. Igal juhul olen ennast taas leidnud ning minust on saanud haigelt hea inimeste lugeja," tunnistab ta.