"Ma lubasin, et ei kommenteeri seda teemat, aga ma ei suuda vaadata, kuidas inimesed sellist jama toodavad. Võtan esimest ja viimast kord sellel teemal sõna. Ainult enda seisukohalt," kirjutas Seidi säutsus.

"Ma ei saa rääkida tegudest, mida minu silm pole näinud...ja mind nimetatakse varjajaks. Ei lähe päevagi, kui ma ei mõtleks juhtunule. Ma ei pea ennast kivi all peitma ja oma elu elamata jätma," arvab Seidi ning lisab, et ta armastab lapsi.

Seidi ütles Kroonikale, et temal sai mõõt täis pärast seda, kui ta hakkas sotsiaalmeedias saama kümneid sõnumeid võõrastelt inimestelt, kes talle sellel teemal kirjutasid. Samuti hakati pommitama ka neiu tuttavaid ning Seidist rääkivate artiklite alla kogunes tragöödia kohta mitmeid vastikuid kommentaare.

2015. aastal leidis lahendi viimase aja üks kõige kõmulisemaid ja emotsionaalsemaid kohtuasju - väikese Emily juhtum, keda võõrasisa ja ema väärkohtlesid. Pisikese tüdruku käekäigule elasid kaasa tuhanded Eesti inimesed, kuid viimastel aastatel pole pisikesest Emilyst ja tema vaprast pärisisast meedias kuulda olnud.