22-aastane Helena elab Tallinnas, päeval on ta ontlik tudeng Tallinna Tehnikaülikoolis, öösiti aga metsik tantsukiisu klubiüritustel. „Olen seiklushimuline, otsekohene, lõbus, aus, imeliku huumori, nilbete naljade ning elurõõmuga; parajalt emotsionaalne ning heas mõttes hull tots. Pean end väga aktiivseks inimeseks ning sõna „puhkus“ minu sõnavarasse ei kuulu. Huvialadeks on enesearendamine, õppimine, tantsimine, kassid, söömine, sõbrad ja mehed,“ kirjeldab ta end.

“Rannamaja” uus hooaeg tuleb Helena kinnitusel pöörane: “Arvasin, et sellest ei tule nii vägev hooaeg, kui reaalselt tuleb! Väga palju intriige, väga palju vahvaid situatsioone, mida krutime oma kambaga veel lahedamaks! Võib-olla tuleb ka midagi intiimsemat…kes teab…tuleb vaadata!“ vihjab ta.

„Rannamaja“ teise hooaja osalejatest on nüüdseks teada Oskar ja Helena, kuid lisaks neile on kirgliku, romantilise ja ettearvamatu seikluse alustamiseks valmis veel neli vallalist. „Rannamaja“ uut hooaega näeb Go3 platvormil juba augustikuus, TV3 eetrisse jõuab see septembris.