24-aastane Iggy väidab, et tegemist on räpase kättemaksuga ning vannub, et kui mees video tõesti avalikuks teeb, ootab teda ees väga kange kohtuasi, vahendab TMZ, kes loo esimesena avaldas. Ka võib mehe jaoks probleemisk osutuda asjaolu, et Iggy võis video valmimise ajal veel alaealine olla. Leidub ka kahtlusi, kas klipp üldse eksisteerib, sest näinud seda keegi pole.

Wine jääb aga endale kindlaks ning avalikustas nüüd koopia Azaleaga sõlmitud lepingust, mille kohaselt andis nooruke räppar aastal 2009 talle üle kõikide teda kujutavate visuaalsete materjalide õigused, sealhulgas müügi- ja leviõiguse. Kuigi arvatavasti oli silmas peetud muusikalisi väljundeid, siis mahub ka seksilint Wine'i hinnagul kenasti lepingu raamesse. "Panen muusika taha ja valmis," sõnas ta.

Lisaks on lepingus sätestatud, et Wine võib luua talle kuuluvate materjalidega veebilehed, mida mees samuti on ähvardanud kasutada.

Et Azalea on viimaste aastatega suutnud kõvasti karjääri teha ning on hetkel üks popmuusika kuumimaid tähti, siis võib arvata, kelle juristidetiim suuremaks osutub...