Tänapäeval on nii noorte inimeste abiellumine pigem haruldane, aga – see imeline sündmus on toimunud! Räppar Lennart Lundvee (26), artistinimega Abraham, ja tema tudengist elukaaslane Laura-Johanna (21) on alates 25.oktoobrist seaduslikud abikaasad.

Lennart ja Laura-Johanna on koos olnud kaks aastat ja kolm kuud. Nad tutvusid ühel üritusel, kus tekkis vastastikune sümpaatia esimesest hetkest. «Ütlesin Laura-Johannale juba esimesel õhtul, et võtan su naiseks,» sõnab Lennart.
Abiellumine oli jutuks juba pikemat aega, kuni Lennart augustis ka Laura-Johanna kätt palus. «Pikka kihlumist meil ei olnudki – kui juba ette võtta, siis korralikult, mitte jääda abiellumisega venitama. Registreerisime oma pulmakuupäeva kohe ära ja täpselt kuu aega hiljem astusime altari ette.»
Pruudi ja tema sõbranna poolt detailideni kavandatud pulmapidu oli armas ja intiimne ning sujus plaanipäraselt. Lähim sugulaste ja sõprade ring oli palutud esmalt laulatusele Oleviste kirikus ning seejärel pidustustele restoranis Pegasus.
Lennarti sõnul on abielus olemine andnud suhtele küll uue tähenduse: «Ma olen siiralt õnnelik, et olen suutnud selles hullus maailmas leida üles inimese, kellele loota, keda usaldada ja kellega oma elu jagada. Oleme andnud jumala ja tunnistajate ees lubaduse, et jääme teineteisega igas olukorras, rasketes ja rõõmsates.»
Lennart loodab, et suutis oma vahetu ja laheda pulmapeoga inspireerida ka sõpru seda sammu astuma. Pulmareis võetakse ette lähitulevikus, hetkel töötab Lennart koos «Tähetarkadega» ehk Tommyboy ja DJ Kayotiga uue ilmuva albumi kallal.