Jaanuaris jõuab Eesti kinodesse animafilm Rapuntsel. Peategelasele andis oma hääle Nele-Liis Vaiksoo, kellele sellises ettevõtmises osalemine oli esmakordne.

"Väga lahe oli. Tegin sellist asja esimest korda ning oli tõeliselt põnev. Ütlesin kohe jah, kui mulle seda pakuti," räägib Nele-Liis Kroonika online'ile.

Vaiksoo, kel kodus kasvamas kuueaastane poeg Ron Jonathan, on tänu lapsele animafilmide ja multikatega hästi kursis. "Tegelikult pakuvad need meelelahutust kogu perele," on Nele-Liis kindel.

Teiste suuremate projektidega lauljatar end viimastel aegadel sidunud ei ole. "Esinemisi on olnud ja see on väga tore, kuid põhiliselt olen siiski puhanud. Ja last on vaja erinevatesse kohtadesse viia ning sealt ka tuua. Need, kel endal väikesed lapsed, teavad, et emaks olemine on täiskohaga töö," räägib ta.

Kui Nele-Liisi aasta on olnud rahulikum, siis Ron Jonathani päevad on täis tegevust. "Ta käib lasteaias ja eelkoolis ning laulmas. Paar-kolm korda nädalas käime kõiks koos ka ujumas."

Walt Disney Picturesi "Rapuntselis" andis printsile hääle näitleja Sergo Vares ja kurjale kasuemale lauljatar Silvi Vrait.