Tarmo Urb laulis Eesti Päevalehe teatel Alliksaart ja Jesseninit ning lausus endale ja teistele muusikuile, et peaks kohtuma sama üksmeelselt, mitte kellegi matuste puhul. “Sest muidu võib see juhtuda jälle siis, kui keegi siin Pärnamäel lebab,” jätkas Urb. Ta võttis kaks kotkasulge ja õnnistas salveisuitsuga Raudmeest, tema lähedasi ja kõiki teisi. Nagu indiaanlased seda teeksid, sest Grapsi jaoks olid indiaanlaste tõed lähedased ja umbes nii olekski ta minna soovinud.

Krematooriumisaalis kõlas ka Grapsi sõbra Tiit Bürgeri tšello ja Ants Nuudi tromboon ning Erich Kiegeri rahvalaul.

Lõpuks, kui Raudmees hüvastijätjate silme all sügavusse kadus, laulis Tõnis Mägi Procol Harumi poolt ligi 40 aastat tagasi loodud lugu “A Whiter Shade of Pale”.

Peale talitust käivitasid nahkmehed mootorrattad ning kellahelinaga segunes Pärnamäe kalmistul jõuline mürin. Sületäied lilli viidi Nõmmele Grapsi õe koduõuele. “Laotasime lilled murule laiali — mõtlesime, et see on õige koht,” ütles Grapsi õde rokiõhtul pubis Scotland Yard. “Ta tahtis, et tema lahkumispäeval rahvas ikkagi pidutseks, et rokimehed oleks koos ja keegi ei ütleks kellelegi halvasti”

“Gunnarile peab ausamba püstitama ja seda me teeme, et ka tema fännidel oleks koht, kuhu vahel tulla,” lubas õde ning lisas, et Raudmehe võiks kivisse raiuda tema kunstnikust poeg Jan.