Kevadel raadiojaamast Sky Plus lahkuma sunnitud hommikusaatejuht Rauno Märks (38) on eneselegi ootamatult septembrist eetris tagasi. Nüüd on selgunud ka kolmik, kes eestimaalasi äratama asuvad – mikrofonide taha istuvad varem samuti SkyPlusis äratajaks olnud Agnes Aaliste ja Madis Milling.

«Meie praegune raadiomaastik on seisev tiik, kus saab küll pangega vett tõsta, kuid ujumiseks see ei kõlba,» leiab aasta meesraadiohääleks tunnistatud Rauno Märks. «Seetõttu otsustasin kaasa minna pakkumisega millest tunnen, et tegemist on uue järve kaevamisega.»
Kaassaatejuhid valis Märks ise. «Mu nägemuses ei saa saatejuhid olla tüübilt väga sarnased ja eesmärgiks oli luua võimalikud suured kontrastid. Ma armusin omal ajal Sky Plusis preili Agnese tüpaaži ja kutsusin põlise linnapreili uuesti eetrisse, et saada aimu elust pealinna trendikohtades. Samas ma ei unustanud normaalset Eesti inimest, kes tahab mehist arvamust ja kelle sõnal oleks kaalu, jutt konkreetne. Nendele tingimustele vastas Madis Milling.»
Plaanitav hommikuprogramm on tehniliselt keerukas. Käiku lähevad isegi linna suured LED-ekraanid, mis kannavad aeg-ajalt üle pilti raadiojaamas toimuvast. «See on uus tase ja sellist lahendust võimaldas üks grupp ettevõtjaid, kelle praeguseks hallatavaks raadioks on Ring FM. Nende sagedused hakkavad meie programmi edastama. Tegemist on üle-eestilise jaamaga, Tallinnas kuuleb meid sageduselt 105,8 MHz. Stuudio ehitustööd Tallinnas praegu käivad»
Mis muud kui kikitame kõrvu.