"Oma rõivastusega annad signaali, et see üritus, teater või küllakutse on sulle tähtis ja sa oled selle nimel vaeva näinud. Riietus võiks olla korrektne, pestud, triigitud. Kui rahakott võimaldab priiskamist, siis miks mitte seda endale lubada," sõnab Märks Publikule.

"Töölt üritustele ja teatrisse jooksajaid pean ma n-ö "rämpstoidu sööjateks", nagu kiirsöögikohad, kus saad küll kõhu täis, kuid kuidas see kõik juhtub on kaugel viisakusest ja elegantsist," räägib Rauno. 

"Elementaarsed lauakombed võiks olla ka garderoobi valikul ja kui aega pole, siis võiks need üritused lihtsalt vahele jätta. Üldiselt mulle meeldiks, kui inimesed teeks ostud läbimõeldult, eelistaks pigem kestvaid kaupu ja väldiks niinimetatud "kiirmoodi". See las jääb ikkagi koolinoortele."

Märks kiidab kodumaa kaunitare: "Eesti naine oskab riietuda ja on suutnud hoiduda ameerikalikust dressipüksi ja pidžaama mentaliteedist. Muidugi võiks olla rohkem kleiti ja kontsa, aga ma ei tunne sellest tänavapildis küll puudust."

"Mis puudutab mu enda riietumist, siis eelistan alati elegantsi mugavusele. Ka DJna tegutsedes ei lähe ma kunagi sama riietusega tööle, millega ma autoga sõidan või poes käin. Eksperimenteerimisjulgust sooviksin nii endale kui ka teistele juurde. Juba hakkangi halli vahetama tugevamate toonide vastu."