Üle-eelmisel suvel läksid kaks Sky Plusi hommikuäratajat Alari Kivisaar (49) ning Rauno Märks (40) põhjalikult raksu, kui Märks kaotas raadiojaamas töö. Märks arvas, et lahkuma sundimises oli mängus jumala enda ehk Alari karvane käsi, kuid teine lükkas need oletused mahlakate sõnadega ümber. Nüüd aga saab Raunost taas Kivisaare kolleeg lausa ühes ja samas ettevõttes – Märks asub juhtima samuti Sky Mediale kuuluva Retro FMi hommikuprogrammi, mille stuudio asub kohe Sky Plusi oma kõrval. Kuidas need kaks ühe koridori peale ära mahuvad?
"Üritame lahkuminekud teha nii, et kunagi võiks uuesti ka kokkusaamine kõne alla tulla ja mul on hea meel, et Raunoga see nii läks. Loomulikult jäid toona mingid asjad lõpuni selgeks rääkimata, kuid nüüd said need tehtud," räägib programmidirektor Toomas Puna.

Märksi sõnul on nad Kivisaarega tänaseks erimeelsused selgeks rääkinud ning tööd saavad rahulikult jätkuda. „Tunnistan enda puhul ka ülereageerimist, aga kes seda ei teeks, kui sul tõmmatakse toiduahela voolik huultelt.“

Jaga
Kommentaarid