Reagani abikaasa Nancy Reagan ütles reedel telekanali CNN saates "Larry King Live", et tema Alzheimeri tõbe põdeva abikaasa seisund on nii hea, kui olla saab, arvestades, et haigus on progresseeruv.

"Kui ma teda kuulasin, siis tundus, nagu kuulaksin oma isa. See on ilmselt suurim kompliment, mida ma kellelegi võin teha. Ta oli nii asjalik," meenutas Santa Barbaras elav Jan Tornquist pühapäeval raamatukogu vabaõhupeol ja autonäitusel.

Keegi Reagani sugulastest pidustustel ei viibinud, kuid näitusel oli Nancy Reagani erepunane 1970. aasta Ford Custom Ranch Wagon.

Raamatukogu oli väljapaneku korraldanud Reagani elukäigu järgi: Ford Roadster Deluxe 1932. aastast, mil ta kolledzhi lõpetas, Chevrolet' pikap 1937. aastast, mil ta töötas oma esimese filmi "Love is on the Air" võtetel, hõbedane Rolls Royce Wraith Coupe 1952. aastast, mil ta Nancy'ga abiellus. Autonäitusega tähistati uue California numbriplaadi kasutuselevõttu, kus on foto kauboikübarat kandvast Reaganist.

Ekspresident ise veetis sünnipäeva vaikselt perekonna seltsis. Ühendriikide 40. president Reagan on neljast elusolevast ekspresidendist vanim.