Näitleja Reese Witherspoon tunnistas hiljuti Miley Cyrusiga Instagramis vesteldes, et abikaasa ja kolme lapsega pidevalt kodus istumine võib kohati vägagi kurnavaks osutuda, vahendab Fox News.

"Ma proovin olla kannatlik ja nemad proovivad olla minuga kannatlikud, aga see on alles 11. päev," selgitas Witherspoon, kuidas pereliikmetega hästi läbi saada. "Me ei tea veel, mis toimuma hakkab."

Näitlejanna selgitas, et kuigi seitsme-aastane Tennessee on õnnelik, et õde ja vend rohkem kodus on, siis teistel on keerulisem piirangutega leppida. 16-aastane Deacon igatseb väga oma tüdruksõpra, kellega kohtuda ei tohi, 20-aastane Ava igatseb kooli ja sealseid sõpru.

"Ma mõtlen palju nende peale, kes koolidest tagasi koju peavad minema. See on kõigi aeg iseenda kujundamiseks. Pead eemale kolima oma vanemate ideedest, reeglitest ja rutiinidest ning looma enda omi. Nüüd peavad kõik aga vastupidi toimima ja koju vanemate juurde tagasi liikuma. Iseseisvuse kaotamine on ilmselt väga ärritav," mõistab Witherspoon Ava mure.

Näitlejanna paljastas, et on pereliikmetega paika pannud mõned reeglid, millega kodus töötamist ja õppimist kergendada. "Mina ja abikaasa töötame kodus ja kõik kolm last õpivad kodus. Kõigil on oma ruum, millel on väike privaatsust paluv sildike. Kui see sildike on uksel ja kõrvaklapid peas, siis ei ole lubatud segada. Reeglid lihtsalt peavad paigas olema. Väga oluline on need kõigile pereliikmetele teatavaks teha, et üksteise privaatsust austada saaks."

Emotsionaalsematel hetkedel on Witherspoon õnnelik, et tal on pere, kellele toetuda. Samuti suhtleb ta tihedalt ka sõbrannadega. "Mul on viis sõbrannat, kellele võin ükskõik mis hetkel kirjutada. Me üritame iga päev suhelda."