Kolm naist on otsustanud üheskoos minna Reese Witherspooni ja firma Draper James vastu kohtusse nende aprilli alguses reklaamitud pakkumise peale, millega anti eriolukorras töötavatele õpetajatele ära tasuta kleite.

Pakkumine oli järgmine: "Kallid õpetajad, me tahame teid tänada. Karantiini ajal näeme me teid töötamas rohkem kui kunagi varem, et meie lapsi harida. Oma tänu näitamiseks tahab Draper James teile anda tasuta kleite."

Kohtukaasuses on kirjas, et kõik soovijad pidid kolme päeva jooksul esitama firmale enda isiklikud andmed ja töötõendi koopia, võitjad valiti välja 7. aprilliks.

Instagrami tehtud pakkumine ütles konkreetselt, et see kehtib kuni kaupa jätkub. Aga hagejad sõnavad, et mitte kuskil ei olnud mainitud, et kleite on vaid 250.

Seega, nagu kaasuses öeldud, ligi miljon õpetajat osales loosimises väga väikese võimalusega võita, samal ajal aga nad uskusid kõik, et nad saavad tasuta kleidi.

Hagejad toovad ka välja, et 250 kleiti läksid Witherspoonile ja tema firmale maksma 12 500 dollarit. Seda ajal, kui paljud Witherspooni Hollywoodi kolleegid annavad COVID-19 ohvritele ära miljoneid dollareid.

Ehk, nagu TMZ kirjutab, hagejad tunnistavad, et Witherspoon oli heatahlik, aga mitte piisavalt heatahtlik.

Kaasus toob ka välja, et näitleja sai pakkumise eest ka kõvasti reklaami, mis talle edaspidi kasuks tuleb.

Draper Jamesi juriidiline esindaja Theane Evangelis sõnas, et nad avaldasid pakkumises, et kleitide arv on limiteeritud ja kõik soovijad seda endale ei saa. Ta lisas, et sellel süüdistusel pole vundamenti all.

Draper James on juristi sõnul kohtusse minekuks valmis ning nad tahavad jätkuvalt tuua välja, kui olulised õpetajad sel raskel perioodil olid.