43-aastane staar avalikustas hiljuti antud intervjuus naljaka vahejuhtumi, mis peaaegu ta karjääri täielikult muutnud oleks, vahendab Fox News.

Vaid paar aastat enne "Aruka blondiini" esilinastust oli Witherspoon teinud meeldejääva etteaste filmis "Valimised", kus staar oma rolliga nii hästi hakkama sai, et järgmisest peaosast napilt ilma oleks jäänud.

Nimelt ei suutnud produtsent uskuda, et näitleja ka elava Elle Woodsi kehastamisega sama hästi hakkama saaks. "Nad arvasid, et ma olen hiireke. Lõpuks mu mänedžer helistas, et ma peaks minema stuudio juhiga kohtuma, sest ta ei tahtnud mind sellesse rolli lubada. Nad arvasid, et ma olengi nagu mu "Valimiste" tegelaskuju."

Selles pole midagi hullu, et mänedžer näitlejannal stuudio juhiga eraldi rääkima palus minna, et oma tegelikku võimekust tunnistada. Palju üllatavam oli hoopis soovitus, mida Witherspoon kohtumisel kandma peaks. "No ja lõpuks mulle öeldi, et pane ennast seksikalt riidesse. Sa oled 23, sul on kodus väike beebi, sul on seda raha vaja ning nõu annavad inimesed, kes teavad, mida nad teevad."

Witherpsoon on veendunud, et tänapäeval ei julgeks keegi enam nii otsekoheseid soovitusi anda. "Naljakas on mõelda, mida toona soovitati. Nüüd mõtlen, et kui keegi ütleks mu tütrele, mida ta tegema peab, siis ilmselt mõtleks, et ma väga loodan, et see on nali."

Näitlejanna mäletab, et kui castingule läks, siis oli seal tuba täis mehi, kes uurisid, kas ta on kõrgkooli käinud ning kuhugi korporatsiooni kuulunud. "Ma oli neli aastat varem kõrgkoolist välja kukkunud ning polnud kunagi ühegi korporatsiooniga kokku puutunud."