Reet Härmat ütleb, et piduliku ürituse korral on meik üks tähtsamaid komponente kogu üldmulje juures: "Kaunilt kujundatud kulmud olid Evelinil paraja tugevusega ja harmoneerusid juuksetooniga. Roosad huuled sobisid ideaalselt heleda näonahaga ja lisasid meigile tütarlapselikku rõõmsameelsust. Jumestaja oli meisterlikult tõstnud silmalaugu laineri ja ripsmekaarega, saavutades lausa plastilise protseduuri efekti," räägib Reet Härmat, kes jumestab igal aastal kümneid vastuvõtule minejaid.

Reet võrdleb Evelini valikuid meigis Hollywoodi näitleja Charlize Theroni eelistustega. "Kui otsida võrdluseks kedagi Oscari punaselt vaibalt, siis minu lemmiku Charlize Theroni meik ja soeng sobivad selleks hästi. Olen tähele pannud, et Hollywoodi iludused eelistavad just sellist ehedat naturaalse kaunitari meiki: must silmalainer, volüümikas ripsmekaar pluss ideaalselt modelleeritud näopõhi, mida kroonib punane või roosa roosinupu suu."

Härmati sõnul on ka kevadsuve meigitrend naiselik naturaalsus: "Uus ilu on värske ja valgust peegeldav. Palju on läikeid, kreemikaid tekstuure ja loomulikkust. Võtmesõnaks on toonide voolavus. Tähtsal kohal on ka pastelltoonides meigid, kust erksad toonid justkui läbi siidipaberi kumavad."

Stellarium on Publiku reporteri Stella K. Wadowsky ilu- ja elustiiliblogi, kust ilmub noppeid ka Publiku spetsiaalses rubriigis Stellarium. Blogiga saad tutvuda SIIN.