"Enda jaoks olen ma selgeks teinud selle, et sellistes olukordades on alati kaks inimest. Kunagi ei ole üks inimene süüdi. Sa pead kõigepealt enda sisse vaatama, kus need vead on," sõnas Reet Vikerraadio saates "Käbi ei kuku..." antud intervjuus. "Teine asi, mida ma olen läbi selle pika aja teinud, sellest ajast alates, kui me lahku läksime, et ma ei ole kunagi öelnud isa kohta mitte ühtegi halba sõna lastele," lisas ta.

"Loomulikult on see raske ja antud juhul olla see löödud pool, oma ego on ka mängus, ja tõepoolest meedia tegi ikka korraliku tööd seal. Sai patja nutetud küll, kui jälle tuli Õhtulehes mingi nõme jutt, see oli karmim pool," tunnistas Reet. "Aga mul on väga hea meel, et suhe laste ja isa ning laste ja ema vahel on tänaseni väga hea."

Reet nendib tänasel päeval, et võib-olla on tema praeguses elus olnud momente, kus ta on saavutanud üksinda rohkem, kui oleks saavutanud Ivoga koos olles. "Ma oleksingi jäänud halliks kardinaliks ja ma ei oleks selja tagant niimoodi välja tulnud. Aga ma pidin hakkama iseseisvat elu elama üksinda, ma ei osanud rahagi kokku hoida. Võib-olla ma olen selle tõttu jonnist ja kiusust, et aga ma näitan, et ma saan üksinda hakkama, teinudki asju, mis tegelikult on tänasel päeval positiivse taustaga. Ma ei ole kunagi mõelnud mingile kättemaksule ja veel laste kaudu, mitte iialgi," kinnitas ta.

Kuna nüüdseks on piisavalt aega möödas, siis raadiost ühiseid laule Ivoga kuuldes, Reet end puudutatuna ei tunne: "Kui see aga juhtus ja kõik need esimesed aastad, siis üks laul, "Aeg meid muutnud on", on küll selline, et ma mõtlen, issand jumal, kuidas ma võisin seda ette teada. Selle laulu tekst räägibki nagu meist, siis ma mõtlesin küll, et nagu prohvetlik tekst iseenesest. Algul oli küll nii, et ma vahetasin isegi kanalit, sest see kõik tegi haiget, aga praegu ma vaatan ja tunnen rõõmu sellest, et tal läheb hästi."