Ehkki ETV esileedi Reet Linna (70) juubelisünnipäevast on möödas enam kui kaks kuud – ta on sündinud 1. juunil – surutakse tema kätt ja tehakse kingitusi tänagi. Siiani kõige uhkema paki avas Reet 2. juunil telemajas, kui kolleegid teda õnnitlema saabusid.

«Sain Raymond Weili käekella, mida ehib kaheksa teemanti,» ütleb Reet. «See kink võttis mul ikka suu lahti!» Šveitsi kell on very well! Ülitäpne ja luksuslik aksessuaar maksab 600 euro ringis.
Reeda sõnul soojendas kingitustest veelgi rohkem südant see, et õnnitlejad teadsid, mis tüüpi inimene ta on ja mida armastab: «Olav Ehala kinkis näiteks kaks ämbrit mett, sest teab täpselt, et pean meest väga lugu. Ehteid sain, rinnanõela, parfüüme, heliplaate. Käime laulusaatega mööda Eestimaad ringi ja alles hiljuti kinkis üks mammike kristallkausi ja teine villased sokid. See kõik on nii armas.»
Kui tavaliselt on Reet oma sünnipäevapeod ise organiseerinud, siis sel aastal jäi tema ülesandeks vaid külalised kohale kutsuda – ülejäänu tegid lapsed ja miniad tema eest. «Muidu muretsen, kes on söönud ja kes joonud. Esimest korda sain kõike ise nautida!»
Meie armastame Reeta! Palju õnne ka toimetuse poolt!