Reformierakondlased tunnevad piinlikkust

Pirtsaka seltskonnatibi tõsiseltvõetavus on saanud hävitava löögi, sest iga uue sõnavõtuga kaevab ta end vaid sügavamale. Alates ideesähvatusest, et "Lasnamäe kollid on mõttetud", jätkates seda täiendava selgitusega, et "venelaste mõte on pakkuda Maximas venekeelset teenindust, kakelda poejärjekorras ning levitada haigusi" on kogu mõtteavaldus tipnenud raevuka hirmuväljendusega "küllap need "f***ing tiblad mu ükskord maha löövad."

Olles korra väisanud vabariigi aastapäeva balli reformierakondlase Lauri Luige käevangus, võib Järv selle ürituse enda jaoks nüüd ära unustada, sest vaevalt et mõni poliitik nõnda ränka sotsiaalset enesetappu uuesti sooritama hakkab. Piinlikel ja vaenu õhutavatel sõnavõttudel pole mingit kohta sellistel üritustel vestlemisel, kinnitavad neiu nüüdseks endised aatekaaslased Reformierakonnast Publikule.

Lauri Luik peab Margreti mõtteavaldusi kohatuteks

Noormees, kelle käevangus Järv eelmise aasta ballil tolknes, ei soovi teemat kuigi pikalt kommenteerida. "Iga täiskasvanud inimene peab ise kontrollima, mida ütleb ning nende sõnade eest tuleb loomulikult ka ise vastutada. Erakonna liige ta ei ole. Oli tegev noortekogus," püüab Riigikogu Kultuurikomisjoni liige Lauri Luik neidu erakonna tegemisega võimalikult vähe seostada. "Ma ei ole sellelaadset kirjandust väga jälginud, kuid Margreti sõnavõttudes sisaldunud negatiivsed väited ei ole minu arvates kohased ja ma ei pea neid õigeks," lisab Luik lõpetuseks.

Veel skandaalseid ballikaaslasi 

Uudised seltskonnatibide sissevoolust riigi tähtsamaile üritusele pahandasid rahvast juba aastaid tagasi, kui Liis Lass, Lotte Jürjendal ning tol hetkel siiski peamiselt seltskonnaajakirjandusest tuntud Mai Leemet ja Luisa Värk punasele vaibale astusid. Uhkelt oma kaaslaste kõrval kõndinud neiudele ennustas kade rahvas üsnagi lühikest iga.

Nüüdseks on Mai ja Luisa tõestanud end oma poliitikutest elukaaslaste Kalle Pallingu ja Taavi Rõivase laste emade ning truude kaaslastena, kes ei kiitle iga väljaande veergudel või kommertskanali eetris, et "tunnevad paljusid poliitikuid isiklikult ning on presidendiballist osa võtnud!" Üsna tõenäoliselt tunnevad nemad oluliselt rohkem poliitikuid ning külastavad olulisi üritusi ka edaspidi.