Sillen Sindonen (37), kelle omaaegse menupundi Vitamiin kitarrist Rein Laaneorg (57) paar kevadet tagasi, pärast tema lapseootele jäämist maha jättis, on leidnud õnne ja sisemise rahu.

«Ma ei ole Reinu näinud, aga ma ei halvusta teda,» vestab Sillen. «See oli tema valik. Muidugi vajaks kasvav poeg Silvar (2) isa tuge, kas või moraalset.»
Ta ei ütle Reinu kohta ühtegi halba sõna: «Ma olen õnnelik ja rahul nii töös kui ka eraelus.» Ta pole saatusega leppinud - aga saab hakkama, nagu paljud teised üksi last kasvatavad emad.
«Ma olen kogu aeg töötanud, ja mitmel kohal. Uut meest ei ole leidnud. See on liiga keeruline.»
«Emme, pissihäda! Emme, pissihäda!» kostab taamalt telefoni Silvari hääl.
«Ma pean minema,» lõpetab Sillen.
Rein Laaneorg korduvatele pöördumistele ei vasta. Kaks ja pool aastat tagasi pihtis ta aga Kroonikale, et vastupidiselt nende omavahelisele kokkuleppele otsustas Sillen rasestuda. «Kui saime Silleniga kokku, ütlesin: meil on nii suur vanusevahe, peame mõnedes asjades kokku leppima. Üks põhipunkte oligi, et kui võtad vanema mehe, saad stabiilsuse, kindluse, rahu. Aga mitte lapsi,» seletas Laaneorg. «Miks ma lapsi ei taha - selleks on mitmeid põhjuseid. No, ei ole loodud perekonnainimeseks! Ja kui ma seda sisimas ei taha, kuidas saab küll vägisi sundida!»