"Pidutsesin Kuku klubis või selle järgselt. Ansambli labrakad Vanemuise lavastuses (rokkooper "Ruja" esietendus 2008. augustis – toim.) on lavastaja Tiit Ojasoo puhas fantaasia," tõdes Rannap Kroonikale.

"Ansambliga meil ühiseid pidusid ei olnud. Ainult suht tagasihoidlikud sünnipäevad. Muretsedes oma mälestuste valikulisuse pärast, täpsustasin teemat bändikaaslastele helistades – ja tõepoolest, ei olnud mingeid pidusid! Pärast mängu läksime kohe laiali."

See aga ei tähenda, et muusik üldse väljas lõbutsemas poleks käinud. "Minu peod olid Kuku tuttavatega erinevatelt kunstialadelt. Sageli oli kambas ka Alender, kellega sõbrutsesin märksa rohkem kui teistega bändist. Kõige rohkem aga sattusin pidutsema koos Ott Arderiga, kellelt muu hulgas pidin pidevalt välja pressima laulusõnu oma uutele viisidele. Oti ekstravagantsused on unustamatud. Ükskord näiteks süütas ta süüdimatult kogu mu tiibklaveripealse, kui sinna oli alkoholi ümber läinud. Laeni ulatuv sinine leek on siiani selgelt silme ees…"

Olenemata kõigest on siiski ka üks pidu, mis Rannapile ansambliga seostub. "Tead, meelde tuleb ainult me pop-Ruja aegse mänedžeri Rein Langi sünnipäev, kus oli ka meie ansambel koos naistega, kuid loomulikult ka mitukümmend muud inimest. See oli tõeliselt raju pidu – ta suvilas. Ajalugu sellest vaikib…"

Ruja tegudest loe pikemalt Kroonikast SIIT.