Et nii mõnigi kodanik sooviks toda vestlust järelkuulata, kuid ei saa, on aimatav mitmetest kommentaaridest, mis fännid saate lehele kirjutanud on. Huvi on arusaadav: konflikt Nõgisto ja Rannapi vahel üha teravneb ning pianist on varemgi meedias sel teemal tuliselt sõna võtnud.

Arusaamatuse põhjuseks on Nõgisto ja Rannapi vaheline käärimine Ruja laulude kontsertsarja üle, mida Nõgisto Rannapit teavitamata korraldama asus. Rannap sai Tartu Kontserdi korraldatavast tuurist ja sellest, et Nõgisto kutsus kaasa ka kunagised bändiliimed Margus Kappeli, Priit Kuulbergi ja Andrus Vahu, alles televiisori vahendusel teada.

"Arusaadavalt ei meeldi mulle, et kõik toimus minu selja taga. Oleks olnud loomulik, et minu kui ansambli juhi, kokkukutsuja, nimepanija ja põhilise heliloojaga oleks plaani arutatud!" rääkis Rannap mõni kuu tagasi ajakirjale Kroonika.

"Nõgisto poolt algselt meediasse suunatud väide, et Ruja tuleb taas kokku, on väga piinlik… Mitmed Ruja liikmetest on helistanud ja avaldanud pahameelt nime väärkasutamise pärast. Hiljem selle asendanud loosung "Taaskohtumine Ruja muusikutega" on samuti põhjendamatu, sest Rujas mänginuid tuleb kokku umbes nelikümmend. Kas kõik on laval?" nurises ta.

Eesti Rahvusringhäälingu veebiväljaanne Menu vahendab Rannapi sõnu vaid pisteliselt: "Me ei ole rääkinud sellest omavahel. Okas on hinges, jah. On ju tore, et minu lugusid tehakse, aga miks nad seda Rujaks nimetavad, see on väga piinlik."

Kas kuulasid Sten Teppani saadet?