Kuigi vahepeal oli Martin nõudnud Siretilt lahutust lausa kohtu kaudu, saabus paar suvepäevadele koos ning veetis seal ühiselt aega – näiteks lõunatati külg külje kõrval. Koos pildile jäämist siiski välditi.

"Nende läbisaamine oli silmapaistvalt soe ja sõbralik. Kui vahepeal oli tunda mõningast kaugenemist, siis praegu oleks justkui kõik jälle hästi," kinnitab anonüümseks jääda soovinud erakonnakaaslane.

Jekaterina Vassiljeva puhkas samal ajal üksi Madeiral, kust postitas sotsiaalmeediasse seksikaid pilte – need kummutavad igasugused jutud, justkui oleks ta Martinist lapseootel.

Mis Repinskite abielus tegelikult toimub, sellele annab aeg arutust. Siret müüs mõne päeva eest maha enda korteri Jõhvis, lõigates nõnda läbi oma sidemed selle linnaga. Teisalt võttis Martin kohtust tagasi lahutusnõude. Võimalik, et paar on otsustanud hästi läbi saada oma poja heaolu nimel.

Siret tundeküllasel teemal täpsemalt ei peatu, sõnab vaid: "Ma tunnen end hästi, olen õnnelik, positiivne ja vaatan rõõmsalt tulevikku."

Seksikas Jõhvi vallavolikogu aseesimees Jekaterina Vassiljeva