1. Elizabeth Banks jagas kaadritagust polaroidfotot endast ja Leonardo DiCapriost aastast 2002. Mäletatavasti mängisid toona mõlemad filmis "Püüa mind kinni, kui saad".

2. Menunäitleja Gwyneth Paltrow postitas aga foto endast 80ndatel ühes rannas pikutamas. Kuidas teile tundub, kas Paltrow on aastatega väga muutunud?

3. Oma hea sõbranna Madonna 61. sünnipäeva puhul jagas endine supermodell Naomi Campbell fotot neist kahest 90ndatel.

4. Maailma üks kuulsamaid muusikuid Elton John jagas aga oma Instagrami kontol naljakat apsakat hittloo "I`m still standing" 1983. aastal filmitud video tegemiselt:

5. Peagi uue action-filmiga kinolinale naasev Will Smith nunnutas aga oma kasutajaid imearmsa fotoga endast 4. klassis. Aasta oli siis 1977.

6. Näitleja Jeff Goldblum postitas aga foto iseendast 80ndatel ühel vesterni võtetelt. Seda meest vist kardaks küll kõik indiaanlased, või mis?

7. Kantrikuulsus Dolly Parton näitas aga oma jälgijatele pilti endast ja tuntud lauljast Billy Ray Cyrusest 90ndate alguses.

8. Esibiitel Paul McCartney meenutas aga aega, kui ta veel 70ndatel Antiguas käte peal seisis:

9. Seriaaliga "Lastega kodus" tuntuks saanud John Stamos meenutas aga fotoga 90ndatest üht oma sünnipäeva, mida ta tähistas koos ühe Olssonite kaksikuga. Ise ta ei mäletavat, kumb see nüüd oli...

10. Ja lõpuks, tähistas laulja Mandy Moore aga oma hittloo "Candy" 20. sünnipäeva sellega, et postitas laulust GIFi. Head nautimist!