ReUse Republicu kleit Inese seljast läheb oksjonile

Täna, 9. detsembril kel…

ReUse Republicu kleit Inese seljast läheb oksjonile

 

Täna, 9. detsembril kell 21:00, läheb Kristiine Keskuses Ööshoppingu raames oksjonile ReUse Republicu kleit, mis olnud ka lauljatar Inese seljas. Samas on südaööni avatud ka uuskasutusturg, kus  alates kella üheksast on oodata erilisi hinnaüllatusi.

 

Oksjonile mineva musta piduliku kleidi on jääkidest disaininud Margit Salk. „Kleidi ülemise osa disainisin ümber Reserved’i seelikust, alumise juurdelõikusjääkidest. Kleit on sobilik pidulikuks sündmuseks, näiteks ballile minekuks. Suurusnumbriks on 36/38,“ rääkis oma loomingust Margit Salk.

ReUse Republicu eestvedaja Mari Martin: „Uuskasutusturul leidub rõivaid ja aksessuaare igale maitsele, nii emadele kui lastele, sekka üht-teist ka meestele. On nii eksklusiivsemaid kui ka väga soodsa hinnaga disaintooteid. Eraldi on leiunurk, kust võib põnevat kraami leida isegi peaaegu tasuta. Ning Ööshoppingu ajal on oodata täiendavaid hinnaüllatusi, ka eksklusiivsetele toodetele.“

---

Laojääkidega on panustanud Reserved, Denim Dream, Sangar, House, CroppTown, Vero Moda, Expressions, Mothercare, The Bag, Liann Lõngad, Hansmark jne.

Unikaalseks on moebrändide laojääke ümber disaininud rõivadisainerid Kirill Safonov, Diana Kurves, Axonova, Katrin Kotkas, Helle Kass, Anary Noorem, Signe Rank, Nele Roosimägi, Bisoudoudou, Luule Pakkas, Margit Salk, Kaisa Krusenberg, Kristi Larens, ms. Margot, Tuuli Mäemat ja Triin Paumer ning aksessuaaridisainerid Mia-Marie, Arnika Salujärv, Helen Valk-Varavin ja Kristel Tiidrus.