Ka siis, kui president veel elus oli, võis Jackie rohkem loota mehevenna kui oma abikaasa peale.

Näiteks pärast järjekordset nurisünnitust oli just Robert see, kes Jackie haigevoodi juures päevad läbi istus. „Ma võin tema peale alati loota,“ ütles Jackie alatihti mehevenna kohta.

Esimesed kahtlused Jackie ja Robert Kennedy romansist algasid juba pool aastat pärast presidendi surma, kui mees veetis aega rohkem kadunud venna lese ja kahe lapsega kui oma perega. Hiljem kolis Robert oma perekonnakodust välja korterisse, mis asus Jackie apartemendi vahetus läheduses.

R.F.K. autojuhid on meenutanud: „Oli tavaline, et mees käis hommikuti Jackie juures kohvi joomas ja alles siis suundus tööle.“

Samuti nautis Robert ühiseid reise koos Jackie ja tolle lastega. Jackie ja Roberti reisid, kus käidi kahekesti, tekitasid Kennedy`te klannile suurt peavalu. Eriti siis, kui neid tabati kahekesi hommikuti hotellidest välja hiilimas.

Sel ajal halvenesid ka märgatavalt Jackie ja Roberti abikaasa Ethel Kennedy suhted. Viimane ei nõustunud perekondlikel kohtumistel Jackiega ühes ruumis viibima ning terava keele poolest tuntud Jackie firmalause Ethel Kennedy üheteistkümne lapse kohta oli: „Keerad korra üles ja juba ongi rase.“

Erinevate biograafide andmetel kestis Jackie ja Roberti suhe vahelduva eduga viis aastat, kuni mees 6. juunil 1968 Los Angeleses tapeti. Arvatakse, et just siis langetas Jackie otsuse abielluda Kreeka laevandusmagnaadi Aristoteles Onassisega.