32-aastane Rihanna, kelle viimane albumi tuli välja 2016. aastal, on otsustanud, et ilumaailmas on rohkem raha kui muusikas, seda eriti pärast COVID-19 laastavat mõju, vahendas DailyMail.

Rihanna registreeris kaubamärgi Buff Ryder ning siseallikas sõnas: "Rihanna üheksas stuudioalbum on praeguseks teadmata ajaks pausil. Ta tahab iluga miljoneid teenida ja plaanib uut nahahooldus toodetesarja Fenty Cosmetics kõrvale."

"Ka tema pesukollektsioon on olnud suur hitt, seega on parem rauda lüüa kui see veel kuum on. Igakord, kui ta avaldab pildi endast pesu kandma, müükide arv kohe suureneb," lisas allikas.

"Unfaithful" lauluga kuulsaks saanud Rihanna koguväärtus on natuke üle 500 miljoni euro ja kuigi ta avaldas oma muusikukarjääri tipus olles uue albumi igal aastal, on ta nüüd selles tagasi tõmmanud.

"Fännid loodavad, et tema üheksas stuudioalbum jääb seniks pausile, kui ta ehitab oma iluimpeeriumit, soovides saada järgmiseks ilumiljardäriks. Ta on avastanud, et iluvaldkonnas on rohkem raha kui muusikas, sest plaadimüükide arv pidevalt langeb ning kontserttuuridele on suur konkurents," sõnas allikas.

Rihanna viimane album "Anti" avaldus 2016. aastal, millelt pärineb ka laul "Work". Kui laul tõusis USA muusikaedetabelis esikohale, sai sellest Rihanna jaoks 14. esikoht karjääri jooksul.