Uurides Kanal2 eetris jooksvas  "Võsareporteri lõputuuri" saates seda, kas Keila on tõesti Eesti gei-pealinn (mis juba ise-enesest ei ole kuigi normaalne teemapüstitus), siis selle käigus väljaöeldud repliigid kuuluvad klassi "alla igasugust viisakuspiiri".

"Ohohohooo, Keilas elava lihtsa mehe Tarmo informatsioonile tuginedes on 20% Eesti elanikke pederastid! Nad on astunud salajasse pruuni rüütliordusse. Nad tungivad kanalisatsiooni ja pingutavad rõngaslihast!" teatab Võsa sissejuhatuseks ning laulab: "Pederallalalaa, pederallalalaa!"

Tarmo, kelle kentsakas probleem tekkis "Omakohtu" saate rahvaküsitlusest, mille kohaselt 24% inimestest pooldas homoseksuaalseid abielusid, leiab, et homoseksuaalsus on sügavalt häiriv käitumine ning nendib tagasihoidlikult, et ta mõistab vaid lesbisid. "Kui 24% on poolt homoabieludele, siis tähendab et 24% on kogu süsteemi poolt!"

Siis ületas Peeter Võsa aga igasuguse hea maitse piiri, uurides mehelt: "Ma kuulsin, et pederastidel pidavat pruunid lapsed sündima, pruunid lapsed on maailmas ju täitsa olemas, tead sa sellest midagi?" Selle peale kohmetus isegi muidu otsekohese ja ropu ütlemisega intervjueeritav.

Vaata skandaalset videot!