John ja Jaqueline Kennedy

John Kennedy oli tuntud naistemees. Kennedyte klanni memuaaride põhjal valminud raamatus paljastub, et John ei olnud juba pulmaööl Jackiest huvitatud. Ta küll armastas oma naist, kuid kostitas mitmeid modelle, näitlejannasid ning Valges majas töötavaid naisi oma sängis. Nende seas näiteks: näitlejanna ja laulja Marlene Dietrichi, Valge Maja interni Mimi Alfordi, näitlejanna Marilyn Monroed, maffiabossi Sam Giancana endist kallimat Judith Campbelli, näitlejanna Angie Dickinsoni, sakslannast prostituudi Ellen Rometchi.

Jackie truudusetus ei ole saanud kinnitust, kuid president Kennedy kahtlustas oma naist igal sammul. Näiteks lasi ta pärast poja ja tütre sündi teha DNA-testid veendumaks, et lapsed ikka tema omad on. Nimelt valmistas John F. Kennedyle peavalu tõik, et Jackie sai väga hästi läbi miljardär Gianni Agnelliga.

Printsess Diana ja prints Charles

Printsess Diana ja prints Charles abiellusid 1981. aastal, kuid muinasjutuline laulatus ei olnudki nii roosiline kui väljaspoolt tundus. Nimelt ei olnud prints üle saanud oma kunagisest kallimast Camilla Parker Bowlesist, kellega prints hetkel õnnelikult abielus on.

Pärast lahutust oli Diana elus mitmeid mehi. 

Bill Clinton

1998. aastal lahvatas USAs seksiskandaal tollase presidendi Bill Clintoni ümber. Ilmnes, et abielus presidendil oli sekssuhe Valge Maja 22-aastase praktikandi Monica Lewinskyga. Hiljem sai Lewinskyst meedias tõeline patuoinas.

François Hollande

Kuigi president lahutas end riigi esileedist, 48-aastasest Valerie Trierweilerist alles selle aasta alguses, kestis Hollande'i ja Gayet suhe mitmetel andmetel juba kaks aastat.

Suhe tuli avalikuks pärast seda, kui president jäi vahele öiste visiitidega näitlejanna juurde. Uudis petmisest tuli esileedile, kellega presindent oli suhtes juba 10 aastat, nii suure šokina, et naine viidi haiglasse.