"Elan juba aastaid elu, kus olen hoitud, rõõmus ja pühendunud. Minu elus ei ole tohutut rikkust, ent on suur rahulolu ja, nagu soovisin, kohane abikaasa ja ainuüksi mulle pühendatud armastus," rääkis Kroonikale antud intervjuus Solman.

"Pärast esimese abikaasa surma ei olnud mul tegelikult plaanis kohe kaaslast leida, sest elasime pojaga leina üle. Hoidsime kokku ja meil oli kahekesi vahva.Ühel õhtul juhtus siiski nii, et kui tulin ministriga maakonnavisiidilt, oli hilja, aga mind oodati sõbranna sünnipäevale. Olin nii väsinud, et ei soovinud enam välja minna, kui ülejäänud sõprade seltskond juba pidutses. Samas mõtlesin: Riina, sa oled noor naine, mine inimeste sekka ja naudi! Sel sünnipäeval saingi Peetriga tuttavaks."

"Märkasin sel sõbranna sünnipäeval Peetrit tantsupõrandal. Seal etendati sünnipäevalapsele üllatuseks Boney M-i. Eesti mehe puhul on juba ainuüksi tantsimine ja kostüümis esinemine üsna ebatavaline. Tajusin kuidagi, et ta silmis on soov – palun, ole hea ja normaalne naine, mitte järjekordne bitch!"