"Me pole valinud veel kuupäeva. Arvatavasti peame pulmad alles järgmisel suvel. Me ei tea veel ja ma ei taha kiirustada," tõdeb Skulte, kes sügisel teatas, et abiellumisest on nad omavahel juba rääkinud ning küll see varsti ka juhtub. Ta rõhutab, et nende suhe on ikka väga õnnelik, kuigi paar ei ela koos.

"Mina elan Lätis ja Aimur käib minul siin külas. Ma olen Eestis olnud ainult kaks päeva. Kui ma olen kurb ja tahan teda näha, siis Aimur on kolme tunniga siin," ütles Skulte.

Kaks aastat koos olnud paar kohtus spaas, omavahel suhtlevad nad vene keeles. Alguses ei teadnud mees, et tegemist on kuulsa näitlejannaga. "Kui me kohtusime, siis ma ei teadnud, et Evija on Lätis tuntud persoon," tunnistas Kruuse mõne aja eest.

Paar tõmbas taas palju tähelepanu septembris, kui koos külastati Läti TV3-e 20. sünnipäeva. Nad olid üritusel pidevalt koos ja poseerisid julgesti fotograafidele. Läti Delfi kirjutas, et tegemist oli õhtu kõige säravama paariga.

Aimur Kruuse on firma Grenader Grupp OÜ ainuomanik. Ettevõte tegutseb peamiselt info ja side sektoris, põhitegevuseks on muu kirjastamine.

43-aastane Evija Skulte on tuntud ja tunnustatud näitlejanna, kes on Läti Rahvusteatri näitleja olnud alates 1996. aastast. Naisel on kaks poega abielust Kristaps Skultega, kes on tunnustatud Läti lavadisainer. Skulte on mänginud ka mitmes populaarses telesarjas ja osa võtnud teleshowst "Tantsud tähtedega".