"Ma tunnen end hästi. Hea meelega tuleks tööle, veel parema meelega läheks trenni, aga nii, kui sa selle uudise kätte saada, ma sain selle uudise kell 10 hommikul, see tõi mulle suure masenduse peale," teatas Hannes videosilla vahendusel stuudios olevatele Marko Reikopile ja Grete Lõbule.

"Ma nüüd mõtlen, kui paljud inimesed peavad minu tõttu oma elu ümber seadma. Jube tüütu, ausalt öeldes. Aga enesetunne on hea. Hüppaks isegi trenni, aga arst soovitas kodus olla," lisas ta.

Hannes hakkas viirust kahtlustama reede õhtul, kui tal tekkisid esimesed sümptomid. "Läksime maale ja siis tekkis naljakas lihasvalu, mida on mul ka enne külmetuse puhul olnud. Paar päeva oli üsna intensiivne. Esmaspäeva hommikul hakkas üle minema, aga ma igaks juhuks mõtlesin, et teen testi turvalisuse mõttes, sest nii on räägitud. Ja siis öeldigi, et test oli positiivne," selgitas ta.

Tõsisemaid sümptomeid nagu köha tal pole ja nüüd on pigem juba hea olla. Perearst palus tal muid sümptomeid ravida selleks vajaminevate ravimitega, sest suurem haigus on üle läinud. "Istun kodus ja olen isoleeritud," lisas Hannes.

Hannes Hermaküla on püüdnud ka ise välja mõelda, kust ta viiruse külge sai. Terviseameti inspektoriga koos räägiti üle tunni aja, kuid telesaatejuht on suht vähe inimestega kokku puutunud. Rahvakogunemistel ta käinud pole, nagu ka teatris, kinos, kuid on käinud poes, trennis ja korraks ka tööl.

"Ma ei oskagi öelda, kust ma oleksin selle saanud. Ju see kuskilt möödaminnes mõnelt inimeselt tuli," arvas ta.