29-aastane Rita Ora avaldas ka, et tema ema naases oma vanale ametikohale, et koroonaviiruse epideemiat leevendada.

Lauljanna kiitis oma ema, 55-aastast Vera Sahatciut, nimetades teda lausa oma superkangelaseks.

"Mu ema on alati olnud minu kangelane, aga see epideemia on muutnud ta minu silmis lausa superkangelaseks. Ta on nii vapper ja on üksi juba nii palju läbielanud. Aga tema lahkus vaid näitab seda, milleks mu ema suuteline on. Mul on nii hea meel, et terve maailm saab seda nüüd näha," ütles Rita Ora intervjuus ajakirjale Hello.

Vera on psühhiaater ja endine üldarst, kes ulatab oma abikäe EMOs, et võidelda koroonaviiruse vastu.

Naine postitas mõni aeg tagasi video Instagrami, kus ta selgitas, miks ta tööle naases, ning ärgitas oma jälgijaid koju jääma.

Ta ütles: "Minu nimi on Rita Ora ja ma olen psühhiaater. Ma lähen homme tööle tagasi. Ma töötan küll patsientidega, kellel on vaimsed probleemid, aga terviseameti (NHS) suure töökoormuse tõttu on mul palutud tööle naasta."

Rita selgitas ka, et tema ja tema õde hakkavad vabatahtlikena meditsiinitooteid transportima, koguvad retsepte, vaatavad vanainimeste üle ning helistavad kogukonnas elavatele üksikutele ja haavatud isikutele.

Peale selle üle teised tuntud inimesed võtmas osas "Aplausist hooldajatele", mis toimub igal neljapäeval kell 20. Sellega avaldatakse toetust NHSile ja näidatakse, et neist hoolitakse.